Notes and Details

ER is een merk/brand dat valt onder Notes and Details.  Maar wat is Notes and Details? In de allereerste plaats een naam dat alles samenvat. Het begint met een idee op een bierviltje, papiertje of notitieblaadje. Daarna wordt het in detail uitgewerkt.  Maar Notes and Details is meer. Het is een filosofie. De Leave your Legacy’filosofie.
Op verschillende gebieden kan Notes and Details datgene uitdragen waar jij of je bedrijf voor staat. Met een ruime ervaring op verschillende gebieden van communicatie en marketing, kan Notes and Details net dat bijdragen wat er nu mist.  Net dat ene uitlichten wat aandacht verdient. En net dat andere onder het stof vandaan halen wat nooit is opgemerkt. Hoe Notes and Details het ook doet, er is altijd samenhang.

Fotografie

Notes and Details kenmerkt zich door een zwart-witte stijl in verschillende genres.  Het kijkt naar de samenhang van details, context, de hoek en de setting. Het ‘Leave your legacy’ gevoel hier is een goede foto geen uitleg nodig heeft. Niet aan bekenden, niet aan onbekenden. Het vertelt een verhaal.  Een foto is als een boek en zegt meer dan die duizenden woorden.   Het maakt van iets gewoons wat bijzonders.

Storytelling en schrijven 

Notes and Details vertelt dus een verhaal. Jouw verhaal. Schrijft ook jouw verhaal naast het fotowerk. Hier zit de samenhang in  gedetailleerde uiteenzetting, krachtige kern, uitgebreide research en  de originele invalshoeken. Maar vooral gericht op de doelgroep. De teksten moeten hen tot nadenken zetten, verrassen,  door hen wordt er over gediscussieerd.  Voor hen is het bedoeld.

Communicatieprojecten en events:

Met deze insteek,  zet Notes and Details hier ook een duidelijke ‘Leave your Legacy’ filosofie neer. Elke tekst, elke video en elke interactie moet impact maken. Op zijn minst een verandering, actie of reactie tot gevolg. Notes  and Details wil dan ook op maatschappelijk en bedrijfsmatig gebied een grote stempel drukken, een eigen legacy creëren.
Dit door bij ieder project elk individu er bij te betrekken, de enorme kracht van het collectief te benadrukken en vooral het waarom uit te dragen. Vooral dat. Hier ligt hier de basis. En met fotografie, schrijven en conceptontwikkeling is daar meteen weer de samenhang van elementen die elk project van Notes and Details zo kenmerken. Die een eigen stempel drukken. Precies waar Notes and Details voor staat.
Het  is doen waar je goed in bent. Doen wat je werkelijk wil. Laten zien wie je werkelijk bent.  Met verrassende projecten, sterke uitgangspunten en een eigen ZW stijl, wil ik het publiek aansporen om te altijd datgene te benadrukken wat juist speciaal en uniek is. Om beter te kijken naar wat je laat liggen. Om eens twee keer te kijken naar de personen die inspireren. Die zijn dichterbij dan je denkt.
Met deze kern weet ik met Notes and Details mij te onderscheiden, maar ook jou,  jouw bedrijf of jouw project op de juiste manier te profileren. Leave your legacy. Elke dag.
Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2019 m v