Videowerk.

Het al jaren oude videowerk onder de (geuzen) werknaam Prutswerk, kan worden gezien als een van de voorlopers van het ER fotowerk. Hedendaags zijn Prutswerk en ER  zeer sterk met elkaar verbonden door dezelfde zwart-witte stijl, oog voor details en de passie om met beeld  een sterk verhaal te vertellen. Stockvideo’s fungeren hier vaak als een blokkendoos, de muziek als de fundering. Kenmerkend is het veel gebruik van rook, slow-motion en fade-outs. Dat met maar een doel: ijzersterke  video’s te maken die zowel in de vorm van muziekvideo als promovideo’ kunnen worden ingezet. Hieronder de Top 5 van het beste ER videowerk de afgelopen jaren.
Heronder zie je korte fragmenten van vijf video’s, voor de volledige versies ga naar het testkanaal van Prutswerk op YouTube. Deze vijf video’s komen de volgende twee minuten voorbij:
  • 1. George Michael – Praying for time (2019)
  • 2.Bon Jovi – It’s my life (2014)
  • 3.Snow Patrol – Run  (2020)
  • 4. Emeli Sandé – Clown (2016)
  • 5.Leave your legacy – One day it will be over (2018)
De laatste video was vorig jaar de door mij gemaakte promo voor ND en later ER. Het is een video over motivatie, inspiratie en doelen creëren. Met toestemming van Fearless Motivation, maar wel met vermelding credits. Ok, hieronder de officiële Engelse credits.
Spoken by Josiah Ruff. Speech & Music by Fearless Motivation Inspiring speech with Epic Cinematic music, reminding us not to take anything for granted. Go after your dreams with all you have, you never know when your time will be up. Download on iTunes | Google Play or Amazon MP3

 

 

 

Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2020 m v