Mischa is ER.

Creatieve communicator
Wie is Mischa? Dat is een lang verhaal  Heb je geen tijd voor. Dan maar de korte versie van Linkedin copypasten. Het begint in ieder geval met de tekst ‘met een ruime, veelzijdige achtergrond en klantgerichte houding, ben ik zeker een toegevoegde waarde op het gebied van interne en externe bedrijfscommunicatie.’ Dat is zo waar en daarna lopen we verder door de geschiedenis heen., Onder mijn naam en vele werknamen, heb ik de afgelopen jaren o.a de publiciteit en marketing verzorgd voor verschillende (kleine en grote) projecten. Kleine start-ups, maar ook grotere communicatieprojecten zoals een veranderproject bij Stork. Ander voorbeeld: door veel samenwerking heb ik recent het platform voor werkzoekenden, de Broekriem, op de kaart gezet in de regio Overijssel. En het gaat door.
Reminded and Rewinded
Zo loopt er een lange lijst van korte projecten waarin interne en externe bedrijfscommunicatie een belangrijke rol speelt. Tussendoor beheer ik jarenlang het populaire mediablog Reminded and Reminded, dat trouwens hedendaags als slapend blog onder de naam ER Media nog steeds wordt gevonden door het publiek. Ook gevonden worden  de toenmalige trainingen en workshops die ik dan geef op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, fiscaliteit en communicatie. Maar een aspect loopt als een rode draad door dit allemaal heen. Inderdaad.
Reizen
De afgelopen tien jaar ben ik de hele wereld over gereisd. Zo doe ik Azië, het Midden-Oosten, Midden Amerika, Afrika en Europa aan. Dat laatste met als kernpunt Berlijn. Na recente reizen door China en Ierland, staat er nu een rondreis door Peru op het programma. Deze vele reizen over de hele wereld zorgen er voor dat fotografie in de loop van 2017 door mij serieus en professioneel wordt opgepakt En het gaat verder,
Fotowerk verder ontwikkeld
Mijn fotowerk wordt steeds meer maatschappelijk, Dat leidt tot het succesvolle fotoproject ‘Only Human’. Dit project met 200 foto’s van mensen over de hele wereld, leidt tot grote waardering bij het publiek op grote platforms als Viewbug en GuruShots. Inmiddels is mijn fotowerk twee keer onderdeel geweest van een expositie in The Blank Wall te Athene. Eind 2019 komen daar twee exposities bij.(zie deze pagina). Maar valt dit allemaal niet samen te vatten in een woord?
Jazeker, dat is ER.. Op basis van al deze ervaring, besluit ik deze veelzijdigheid samen te voegen.  Via voorloper Notes and Details (ND) voor algehele conceptontwikkeling, groeit ER dit jaar uit als de paraplu, hét brand, voor al mijn fotografie.
Welkom. 
Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2019 m v