Mischa is ER.

Creatieve communicator
Met een ruime, veelzijdige achtergrond en klantgerichte houding, ben ik zeker een toegevoegde waarde op het gebied van interne en externe bedrijfscommunicatie. Nu eigenaar van Eden R. (ER), heb ik de afgelopen jaren o.a de publiciteit en marketing verzorgd voor verschillende projecten. Kleine start-ups, communicatieprojecten zoals een veranderproject bij Stork. Ander voorbeeld: door veel samenwerking heb ik recent het platform voor werkzoekenden, de Broekriem, op de kaart gezet in de regio Overijssel.
Reminded and Rewinded
Daarnaast loopt een lange lijst van korte projecten waarin interne en externe bedrijfscommunicatie een belangrijke rol speelt. Tussendoor beheer ik het populaire mediablog Reminded and Reminded, dat nu als slapend blog onder de naam ER Media nog steeds wordt gevonden door het publiek. Net als de trainingen en workshops die ik geef op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, fiscaliteit en communicatie.
Reizen
Een aspect loopt als een rode draad door dit allemaal heen: reizen. De afgelopen tien ben ik de hele wereld over gereisd. Zo doe ik Azië, het Midden Oosten, Midden Amerika, Afrika en Europa aan. Dat laatste met als kernpunt Berlijn. Na recente reizen door China en Ierland, staat voor dit jaar een rondreis door Peru op het programma. Deze vele reizen over de hele wereld zorgen er voor dat fotografie in de loop van 2017 door mij serieus wordt opgepakt. Dat leidt tot het succesvolle fotoproject ‘Only Human’. Dit fotowerk leidt weer tot waardering bij het publiek op grote platforms als Viewbug. Inmiddels is mijn fotowerk twee keer onderdeel geweest van een expositie in The Blank Wall te Athene. Eind 2019 komt daar (nog niet helemaal bevestigd) een derde expositie bij.
Op basis van al deze ervaring, besluit ik deze veelzijdigheid samen te voegen.  Via voorloper Notes and Details (ND) voor algehele conceptontwikkeling, groeit ER dit jaar uit als de paraplu,  hét brand voor al mijn fotografie.
Welkom. 
Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2019 m v