Rauh (Berlijn)

ER ist da. Mischa Veldhuis fotografeert ook regelmatig namens ER in Berlijn. De meest veelzijdige stad ter wereld is rauw, real  en daar hoort ook deze realistische fotoserie bij. Het algehele fotowerk van ER uit Berlijn, is verzameld onder de naam RAW. Dit als opstap naar een gelijknamig fotoboek dat later uit komt.. Hieronder alvast een voorselectie en enkele invalshoeken dat Berlijn zo kenmerkt.,
RAUH (RAW) Een voorselectie van het algehele fotowerk uit Berlijn met 100 foto’s. Wellicht zie je de foto’s later terugkeren bij andere projecten over Berlijn. Mag, want Berlijn heeft zoveel verhalen die niet te vaak kunnen worden verteld.. Gewoon kijken, geen comment.
« 1 van 4 »

 

 

MAUER (Wall): Een fotoserie over de Muur, ‘ Der schandmauer’.  De Muur is namelijk een inktzwarte bladzijde in de Berlijnse geschiedenis. Hedendaags is Günther Liftin, de eerste Berlijner die de vlucht over de Muur niet overleefde in 1961, het symbool voor vrijheid. :
« 1 van 3 »

 

 

KUNST (Art) :  In deze serie nemen we de rijke Berlijnse Street Art, met name in Kreuzberg, onder de loep. :
FERNSEHTURM Het symbool van Berlijn is natuurlijk de beer. Het grootste, tastbare kenmerk van Berlijn is de tv-toren, de Berliner Fernsehturm op het Alexanderplatz. Deze draait met je mee als je door Berlijn dwaalt en is altijd het ultieme referentiepunt waar je ook bent in Berlijn.
« 1 van 2 »

 

 

Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2019 m v