‘Art of black and white’ – 5- 7 juni BBA Galerij Berlijn

Posted on
De weer eerste expositie van mij tijdens de post-corona periode vindt plaats in mijn  tweede hoofdstad Berlijn. Van 5-7 juni vindt de internationale foto-expositie  ‘Powerful  lighting & art of black and white’ plaats. De opensavond wordt live gehost door Berlijnse BNW fotograaf Daniel Anhut. Door de nodige aanpassingen zal mijn fotowerk in ieder geval  digitaal te zien zijn. Op Facebook is ook selectie van al het fotowerk dat is ingediend te zien. Volgens de laatste berichten zal de galerij ook te bezoeken zijn, zij het op afspraak.  
De expositie heb ik te danken aan Gurushots. Op dat internationale platform heb ik meegedaan mety 4 BNW-foto’s. Met deze foto’s behaalde ik de allerehoogste categorie ‘All Star’dankzij de stemmen van fotografen over de hele wereld. Door deze grote steun van het internationale publiek heb ik terecht een plek bemachtigd voor deze expositie in de mooiste stad ter wereld. 
De meeste stemmen behaalde onderstaande foto, gemaakt op Alexanderplatz in 2013.

Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2020 m v

Geef een reactie