Het project Human verkrijgbaar in pocketvorm

Posted on
Het al bekende Human (voorheen Only Human) project wordt binnenkort uitgebracht in pocketvorm (10 x 10). daarna wellicht als fotoboek. Kern: wereldwijde overeenkomsten. We are Human. We are the same.  Het boekje Human, bevat foto’s van mensen uit diverse landen, in alledaagse situaties. Deze foto’s heb ik de afgelopen jaren wereldwijd gemaakt in onder anderen India, Israël, Guatemala en China. Deze reizen worden de basis voor het project en worden een reflectie op het alledaagse  leven. Beleving is universeel. Binnenkort meer info over dit specifieke ER project en hoe jij ook een exemplaar van ‘Human’ kan bestellen.
Formaat: 10 x 10
Aantal bladzijdes: 25
Aantal foto’s: 119
Prijs: 12,50 (exl verzendkosten)
Meer info en verkoop, klik hier.
Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2019 m v

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *